TRAINERS

TRAINERS


De trainers van de Trainingsgroep Stichting Survival Vlaardingen zijn vrijwilligers met liefde voor de sport en de vaardigheid om anderen te trainen en enthousiast te krijgen... uiteraard beschikken zij over heel veel ervaring en alle vereiste diploma's om trainer te mogen zijn.

FOTO'S VAN
DE TRAINERS

WAT DE TRAINERS ZEGGEN

Ik haal mijn energie uit het moment dat de mensen die je traint boven zichzelf uitstijgen. Ze beter presteren dan dat ze daarvoor hebben gedaan. Dit kan zijn door training of dat kleine "zetje" wat ik ze bij kan brengen dat techniek heet. Daarnaast krijg ik energie als ik mezelf net zo goed tot het uiterste kan drijven om dat felbegeerde bandje te behouden. Een training is voor mij geslaagd als de mensen aangeven dat ze iets geleerd hebben of als ze met een grote glimlach, en misschien wat houterig van het zuur in de spieren, weer naar huis gaan.

Jeroen Ruseler, Trainer van TGSSV sinds 2012

Ik haal mijn energie uit het enthousiasme waarmee alle deelnemers elke week weer meedoen met de training en als ik zie dat ze daardoor ook vooruit gaan in de sport. Een training is voor mij geslaagd als iedereen aan het eind van de training moe maar voldaan is.

Yorick Koumans, Trainer van TGSSV sinds 2012


Ik haal mijn energie uit intensief sporten. Na een lange werkdag kijk ik ernaar uit om te gaan sporten. Zeker als trainingen zwaar zijn, wordt je wereld klein en licht mijn focus bij een ding. Een training is voor mij geslaagd als mensen in de groep hard gewerkt hebben, het zwaar hebben gehad, moe zijn en zeggen 'het was zwaar maar tof'. En heel belangrijk, dat er tussen de zware trainingsmomenten wordt gelachen.

Leonie van de Graaf, Trainer van TGSSV sinds 2012

Ik haal mijn energie uit: enthousiastelingen! En iedere training dusdanig proberen in te richten dat het afwisselen én uitdagend blijft voor onze donateurs. Dit door de route te laten varieren en de hindernissen verzwaard te laten uitvoeren. Een training is voor mij geslaagd als er succesjes op ieders eigen niveau geboekt zijn in mijn groepje. En als iedereen met een voldaan/vermoeid gevoel terugkeert bij de loods.

Peter van den Berg, Trainer van TGSSV sinds 2011

DOE MEE!
KLIK HIER OM JE OP TE GEVEN
OF VOOR MEER INFORMATIE

CONTACT