SURVIVALRUN DEELNEMERS

 

19de editie SurvivalRun Vlaardingen

Datum

Zondag 7 juni 2020

Start

vanaf 10.00 uur

Locatie

Adventure Vlaardingen, Watersportweg 21 te Vlaardingen.

Het waterrijke polder/ bosgebied van de Broekpolder leent zich uitstekend als basis voor het organiseren van een dergelijk evenement als de SurvivalRun.
Vanaf rijksweg A20, afslag Vlaardingen West (8), rechts, Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Polderpoort. Vervolgens is het slechts 200 meter lopen naar de ingang van Het Klauterwoud. Daar treft u onze accomodatie aan.

De SurvivalRun Vlaardingen staat bekend om de leuke sportieve sfeer, gevarieerd parcours, mooie omgeving (met veel water, touw en blubber!). Op het ruim 12,5 én 7 kilometer lange parcours zijn de deelnemers per fiets goed te volgen. Verder ontbreekt het aan de start/ finish aan niets. Afgelopen jaren hadden we een variërend weerbeeld; circa 15-20 graden en afgewisseld van stevige regenbuien tot prachtig voorjaarsweer. Ook hier spelen de elementen dus zeker een rol…

LET OP! graag één uur voor jullie starttijd melden bij de inschrijving.
Hierna ontvang je een wedstrijd T-shirt waarop het deelnamenummer staat vermeld. Ook het verstrekte polsbandje moet zichtbaar worden gedragen.

Wij raden je aan lange dunne loopkleding (broek en shirt) te dragen i.v.m. groei van brandnetels en berenklauwen. Uiteraard proberen wij het parcours zo veel mogelijk vrij van dergelijke begroeiing te houden.
 
 

WEDSTRIJDREGLEMENT

ZORG DAT JE OP DE HOOGTE BENT VAN HET WEDSTRIJDREGLEMENT!