SURVIVALRUN

Welkom op de site voor de inschrijving van de Survivalrun Vlaardingen 2018. De inschrijving is open dus wees er snel bij want zoals altijd geldt; VOL=VOL.
Onze parcoursbouwers hebben alles weer uit de kast gehaald om, voor de 17e keer, weer zeker te zijn van een uitdagende en attractieve survivalrun.
De inschrijving dit jaar verloopt via inschrijven.nl (zie de button hier onder). Ook maken we dit jaar weer gebruik van de zogenaamde tag voor het registeren van jullie tijd waarin jullie de hindernissen te lijf zijn gegaan. Een tag (één per team of koppel) die je in bruikleen krijgt en aan het eind van de run verplicht bent in te leveren. Voor bruikleen van deze tag teken je, net als voor het feit dat je de run loopt voor eigen risico, bij het afhalen van wedstrijdshirt / wedstrijdnummer.

Het wedstrijdreglement staat op de site en zal ook op de dag van de run ook bij de medewerksters/ers van de inschrijfbalie worden opgehangen. Neem hier notie van. Hou de site in de gaten voor je starttijd (kom op tijd; minimaal 1 uur van te voren) en voor verdere nieuwsmededelingen.

Tot 3 juni !!

Met sportieve groet,
De organisatie van de Survivalrun Vlaardingen 2018

INSCHRIJVING GESLOTEN

3 categorieën:
Wedstrijdkoppels 12KM € 26,50 p.p.
Recreantenkoppels 12KM 26,50 p.p.
Teams van max. 4 lopers 7KM € 21,50 p.p.
De SurvivalRun Vlaardingen is tevens onderdeel voor het algemeen klassement voor sporters van de politie en Koninklijke Marechaussee. Op het algemene inschrijfformulier kun je aangeven dat je lid bent van de NPSB.